top of page

Vstopi v svet lepote

DSC_5166.jpg

Trajno odstranjevanje dlak

 

Gre za novo tehnologijo, s katero dosegamo lahko še boljše in bolj obstojne rezultate na neboleč način. Laserska glava izjemno hladi, zato ne čutimo bolečin, čuti se le pikanje po porah. Tretma je hiter in zelo učinkovit.  

AnnsGlamour (222).jpg

Masaža telesa

Nudimo vam tako klasično kot sprostitveno in antibolečinsko masažo. Masaža ima veliko blagodejnih učinkov med katerimi velja izpostaviti pospešitev krvnega obtoka, zmanjšanje vpliva vsakodnevnega stresa in izboljšanje prekrvavitve mišic. Dovolite si razvajati v rokah ekipe, ki poskrbi za ambient in strokovno izvedbo.

AnnsGlamour (255).jpg

Ličenje za posebne priložnosti

 

Imate posebno priložnost in si želite izgledati božansko? Prepustite se našim rokam in poskrbeli bomo za popolno podobo.

Eyebrow Treatment

Laminacija obrvi

 

Laminacija obrvi je postopek (pol)trajnega oblikovanja naravnih obrvi. S pomočjo serumov dlačicam oblikujemo želeno smer ter jih dodatno okrepimo s keratinom, da obrvi dobijo polno simetrično obliko. Rezultat je obstojen do 6 tednov.

AnnsGlamour (191).jpg

Nega nog

Nega nog je zelo pomembna, zato smo se odločili razširiti ponudbo poleg klasične pedikure nudimo Spa program razvajanja stopal.

AnnsGlamour (231).jpg

Nega obraza

Nega obraza je zelo sproščujoč tretma, ki vas bo sprostil in izboljšal vašo kožo. 

Z vsako stranko se posvetujemo in skupaj izberemo primerno nego obraza za njeno kožo, saj le tako lahko nudimo najboljši servis. 

AnnsGlamour (257).jpg

Delavnica ličenja s prijateljico

 

Kako izbrati pravilno podlago? Ali pravilno uporabljam ličila? Kako zasenčiti oči? Delavnica je namenjena vsem, ki bi rade izpopolnile svoje znanje ličenja. Vse to ob dobri družbi in prijetnem ambientu.

Long Lashes

Keratinsko vihanje trepalnic

Je neboleč postopek, ki nežno privzdigne naravne trepalnice, jih podaljša in naredi bolj odprt videz. Rezultat je obstojen do 6 tednov.

 

AnnsGlamour_2 (31).jpg

Nega rok

Bogata izbira barv in dodatkov je prednost našega salona. Imate kratke nohte? Popolna rešitev za vas je geliranje nohtov s prestižno kozmetiko Indigo nails. Po želji vam nohte tudi podaljšamo na želeno dolžino. Nudimo tudi permanentno lakiranje nohtov, ki je obstojno do tri tedne.

1537526929-0548-comfort-zone-hydramemory

Prestižna italijanska kozmetika, ki vam bo vzela dih!

Novo pri nas! Kozmetika COMFORT ZONE. V našo ponudbo smo dodali tri nove skrbno izbrane linije nege prestižne kozmetike z vidnimi rezultati.

Wax Appointment

Depilacija

 

Ker svojim strankam privoščimo le najboljše, uporabljamo voske znamke Starpil. Uporabljajo se pri nizkih temperaturah in so izjemno nežni ter učinkoviti. Delci koralnega prahu pomagajo poenotiti in izboljšati ten kože po depilaciji. 

Skin Care

Kavitacija

Poglavitveni ceilji kavitacije so zmanjšanje maščobnih celic, odprava celulita, izboljšanje tonusa kože in preoblikovanje telesa.

DSC_5053.png

ShapeArt II

NOVO V SALONU!. Novost v svetu kozmetike, ShapeArt II

bottom of page