top of page

PEDIKURA

KLASIČNA PEDIKURA

Z redno in strokovno izvedeno pedikuro se lahko izognemo različnim estetskim in zdravstvenim neprijetnostim. Da bodo vaše noge še dolgo po pedikuri lepe in urejene, vam svetujemo pri izboru negovalnih krem priznanih blagovnih znamk, ki jih lahko kupite v našem salonu. Ko govorimo o klasični pedikuri, pomislimo na lažje težave, ki niso povezane z bolečino. Osnovna pedikura je rešitev za nastajanje posledično večjih težav in zajema striženje in oblikovanje nohtov, brušenje kože na stopalih ter masaža podplatov.

AnnsGlamour_Marec2022 (42).jpg

ESTETSKA PEDIKURA

Pri estetski pedikuri vam oblikujemo nohte, uredimo obnohtno kožico, očistimo obnohtne kanale, odstranimo zadebeljeno kožo in nanesemo negovalno kremo. Estetska pedikura je nega »nezahtevnih« nog. Tako sodobna ženska kot tudi moški sta rada urejena od nog do glave. S pomočjo estetske pedikure so lahko vaša stopala in nohti urejeni. Z različnimi laki (barvnimi laki in francosko lakiranje) pa postane vaša urejenost popolna.

AnnsGlamour (191).jpg

MEDICINSKA PEDIKURA

Rešujemo tudi zahtevna stopala kar zajema kurja očesa, vraščene nohte, glivične nohte ter otiščance. 

Namen kozmetičnega salona je, da se pri nas počutite kot v pravljici zato je tudi  kotiček za urejanje nog temu primeren.

bottom of page