top of page

NEGA OBRAZA

LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC

Za koga je primerno lasersko odstranjevanje dlačic?

Nova tehnologija je priporočljiv za vse tiste, ki ste se naveličali britja, depilacije, prekomerne poraščenosti ter problematike vraščenih dlak po britju. Trajno odstranjevanje dlak je primerno tako za ženske, kot tudi moške. 

Kako pogosto se izvajajo terapije in od česa je odvisna uspešnost odstranjevanja?

Odstranjevanje dlak se opravlja na 4 tednov, odvisno od tega, na katerem predelu telesa se izvaja. Koliko dlačic bomo lahko odstranili, je odvisno od tipa kože, mesta odstranjevanja ter barve in gostote dlačic.

Na katerih delih telesa lahko trajno odstranimo dlačice?

Odstranjevanje dlak lahko opravimo na praktično vseh delih telesa razen neposredno okoli oči. Najpogostejša področja, kjer odstranjujemo dlačice so: noge, pazduhi, bikini predel, brčice, brada, vrat, roke, trebuh, hrbet in rame.

Koliko časa so vidni učinki?

Število tretmajev in časovni interval med njimi, sta prilagojena individualnim potrebam vsakega posameznika. Za učinkovito lasersko odstranjevanje dlak si boste torej morali vzeti nekaj časa, vendar boste s končnim rezultatom izjemno zadovoljni.

Odločil/a sem se za lasersko odstranjevanje dlak. Kaj moram storiti?

Če ste se končno odločili, nas  pokličite na 040 862 910 ali si rezervirajte svoj termin preko naše spletne aplikacije. Rezervirajte BREZPLAČEN POSVET, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pripravili individualno ponudbo. 

bottom of page