top of page

OSNOVNI TEČAJ LIČENJA

Tečaj je namenjen začetnicam in osebam z osnovnim znanjem ličenja. Prilagojen vašim željam. Razdeljen na teoretični in praktični del. S seboj lahko prineseš svoja ličila, jih pregledava in uporabiva. Uporabli bova tudi naše artikle in ti svetujem pri nakupu novega. Cena: 80 eur na osebo /  možnost izvajanja tudi v paru ali manjših skupinah. Naučili vas bomo:

Popolna podlaga (vse o pudrih, korektorjih in pravilnem senčenju obraza)

 

Kako namazati hitro popolne obrvi

Dnevni nanos ličil / Dnevni makeup


Trajanje okvirno 2 uri


Lokacija Koper

AnnsGlamour (256).jpg

NADALJEVALNI TEČAJ LIČENJA

 

Primerno je za punce ki ste pri nas opravile osnovni tečaj in za tiste katere imate že nekaj predznanja. Senčenje oči je prilagojeno želji posameznice. Prilagojen vašim željam. Tečaj je razdeljen na praktični in teoretični del. S seboj lahko prineseš svoja ličila, jih pregledava in uporabiva. Uporabili bova tudi naše artikle in ti svetujem pri nakupu novih. Cena: 120 eur na osebo /  možnost izvajanja tudi v paru ali manjših skupinah. Naučili vas bomo:

Popolna podlaga (vse o korektorjih, trdih in tekočih pudrih)

 

Senčenje in osvetljevanje obraza (hollywood style)

Kako namazati popolne obrvi

 

Senčenje oči dnevni/ večerni makeup

 

Nanos umetnih trepalnic
 

Tajanje 3 ure
 

Lokacija Koper

AnnsGlamour (250).jpg

DELAVNICA LIČENJA S PRIJATELJICO

Kako izbrati pravilno podlago? Ali pravilno uporabljam ličila? Kako zasenčiti oči? Delavnica je namenjena vsem, katere se bi rade izpopolnile znanje ob dobri družbi in prijetnem ambientu. S seboj lahko prineseš svoja ličila, jih pregledava in uporabiva. Uporabili bova tudi naše artikle in ti svetujem pri nakupu novih. Cena: 50 eur na osebo.

Prilagojeno vašim potrebam

 

Trajanje 90 min

Lokacija Koper

bottom of page