top of page

KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza – je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

KRIOLIPOLIZA - PRIKAZ DELOVANJA VARNA IN UČINKOVITA METODA ZA ODPRAVO ODVEČNE MAŠČOBE. 20-25% MAŠČOBE MANJ V 1 TRETMAJU.

 

KRIO – led    LIPOLIZA – kemični razpad maščobnih celic

 

Trajno odstrani maščobne celice tam, kjer jih je najtežje odpraviti (pas, boki, stegna, trebuh, roke…).

Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V celici se z zamrzovanjem tkiva zamrznejo trigliceridi. Zaradi tega se maščobna celica začne razkrajati, nato pa jih telo po naravnih presnovnih procesih izloči iz telesa. To vodi k učinkovitemu zmanjšanju maščobe na območju tretiranega predela.

Postopek je neboleč in popolnoma varen. Učinkovitost postopka je klinično dokazana v Združenih državah Amerike, kateri postopek je bil odobren s strani komisije za prehrano in zdravila (FDA – Food and Drug Administration).

Velja za eno od najuspešnejših metodo za odpravo maščobe. Metoda je odobrena tudi v državah Evropske unije kot estetski tretma za zmanjšanje maščobnega tkiva. Zelo uspešno se uporablja že več let. Je najnovejši postopek na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez invazivnega noža ali laserja) odstranimo maščobo na mestih kjer je to najtežje.

Kako poteka tretma?

Stranka se odloči za tretirani predel. Koža tretiranega predela se zaščiti in nanjo položimo aplikator z vakumom. Vakum ustvari kožno gubo, v kateri se del kože ohlaja 45 min -60 min od -3 do -7 °C, Terapijo na istem predelu lahko izvedemo po 3 tednih. Maščobne celice se morajo preko limfe izločiti iz telesa.

Prvi rezultati so vidni nekje v  4. tednih, lahko še prej, v kolikor vključimo zdravo prehranjevanje, presoterapijo – strojno limfno drenažo in rekreacijo. Dokončni učinki  tretiranih predelov so vidni od 4 do 6 mesecev od zadnje terapije.S postopkom kriolipolize odstranimo od 20% – 25% obstoječih maščobnih celic, saj z aparatom istočasno izvajamo  vakum, elektroforezo, bio vibro in lipo laser.

Rezultati

Po približno 2-3 mesecih  se opazi razlika v liniji telesa. Koža postane bolj čvrsta, napeta, cirkulacija krvi se izboljša, tudi celulit se bistveno zmanjša in izginja. Z  limfnimi drenažami je učinek hitrejši in boljši. Maščobne celice se vendar z limfo odstranijo iz telesa, hitrejša kot je limfa, hitreje se maščoba odstranjuje iz telesa.

Priporoča se vsaj 3 ponovitve na istem predelu.

 

Vabimo vas na brezplačen posvet in pregled, kjer vam individualno svetujemo kaj bi bilo za vas najboljše, s katerimi tehnologijami bi dosegli najhitreje in najučinkovitejše vaše in naše cilje.

Terapija traja 90 minut, saj tretma vključuje kriolipolizo ter limfno drenažo, katera je priporočljiva za boljše in hitrejše rezultate. Saj s tem telesu omogočimo čimprejšnje čiščenje maščobe iz telesa. 

bottom of page